Шоуто подължава

47: Шоуто продължава

Здравейте приятели,

Ново име, нов късмет казват старите хора. Шоуто на Боби и Ники! Доживяхме ново име, виждате колко сме креативни! Имайки предвид, че сред кандидат-имената, които не оцеляха при цедката, имаше неща като Социална Реалност, Анти стартъп, Техно бразди, Битове и Атоми, както и Ками, Ножици Бумаги… това име си е голям напредък.

По същество, в Е47 започваме отново със СПОЙЛЪР на втори епизод от първи сезон на Black Mirror, като пак сме на различни мнения. Който не го е гледал, да прескочи.

Ако искате да чуете градивна критика на Локчейн (доста маркетираното и хайпнато българско ИСО), слушайте втората рубрика. В краткото ефирно време се мъчим да покрием повечето причини, поради които мислим, че една добра идея е или недомислена, или некомуникирана като хората. На прима виста – няма да сработи. Ако се променят някои неща в логиката и изпълнението – има шанс (според нас поне).

Не забравяме и нашите верни слушатели – отговаряме на въпрос дали стартъпа Homefans, който в момента набира пари на Crowdcube е добра или лоша потенциална инвестиция.

Завършваме с поредните препоръки – в случая – Алексата на Гугъл и едно много забавно интервю.

 

В този епизод:

1. Интро (00:00 – 03:30)

2. S1E2 на Black Mirror [СПОЙЛЪР] (03:30 – 24:05)

3. Lockchain мокчейн (24:05 – 46:50)

5. Отговори на слушателски въпрос et cetera (46:50 – 1:05:16)

Както винаги, всякакви хвалби и хейтове насочете към info@predpriemachite.com, както и Facebook и Twitter (@predpriemachite).

 

Линкове от епизода:

Black Mirror S1E2

Lockchain

Homefans

Наков vs. Кулезич

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *