Искрено и лично за Илон

44: Искрено и лично за Илон

Здравейте приятели,

Епизод #44 започва с обсъждане на туитър „свадата“ между Илон Мъск и Марк Зукърберг относно нивото на познанията им за изкуствен интелект и заплахата (или не) той да ни пороби и унищожи. Това прерастна в обсъждане на вътрешните страхове на Илон и психологическият му профил, фирмите, които развива и други подобни.

Второ, нямаше как да подминем последните щуротии от света на ICO-тата или, казано иначе, крипто краудфъндинга, който достига нови висини като събира на едно място капитал, хорска простотия и иновативна технология.

Трето, обсъждаме прахосмукачките роботи, които ни следят и записват с камера в къщите ни докато метат хола, после правят карта на жилището и я продават на други производители на умни джаджи за дома…!?

В този епизод:

1. Искрено и лично за Илон (03:14-34:15)

2. Първичните предлагания на криптожетони (34:15-50:05)

3. Румба и БигБрадър в хола (50:05-1:03:10)

4. Препоръки: не гледайте новия Кинг Конг (Ники), Туитър хендълите @BoredElonMusk и @DarthPutinKGB (Боби) (1:03:10 – до края)

Както винаги, всякакви хвалби и хейтове насочете към мейлът ни predpriemachite@gmail.com, както и в книгата на лицата и в частната трибуна на The Доналд (@predpriemachite).

 

Линкове от епизода:

Свадата между Илон и Зук: https://twitter.com/elonmusk/status/889743782387761152

Дан Билцериан я хвърля в басейна: Dan the man bilzerian throwing Janice Griffith off a roof

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *