Аудиобуци

Е17: Аудиобуци с гост Тишо Иванов

Здравейте, новият „Стартъп Разговор“ идва с нов гост, нова структура и нов Ники! С Тишо Иванов от Computer World говорим за последните новини от Българската стартъп действителност, интересни нови компании от Източна Европа, както и доста други неща.

Надяваме се новата ни структура да ви допада, ето и разбивката:

0:50 – кой е Тишо?

3:08 – новини и истории от България. За SEC Live, българският LinkedIN Jobio (12:57), Смарт волан (22:53), Софтуерния университет (28:59),

37:00 – новини и истории от Региона. Словенската CarLock отиде в сръбския акселератор StartLabs (37:35), CubeSensors (42:57) с кратък екскурс за „новия“ Правец лаптоп, естонското електронно гласуване (1:00:43),

1:04:33 – Препоръки

1:11:20 – Update от ucha.se и thesocks.com (само за най-издържливите слушатели!)

Линкове и статии, дискутирани в епизода:

Приятно слушане!

2 коментара

  1. Илия каза:

    Супер сте!!!

  2. Ааа, можело значи, да се ползва нормален български! 🙂 Всъщност проблемът е повече у някои от гостите, които наистина прекаляват. Ама ще им правите забележки и това е. Трябва да има педагогически подход.

    Харесва ми, че сте вкарали структура в епизодите, така човек знае какво да очаква.

    Между дугото оптимално би било и ако може да вкарате редовност. Примерно всяка втора събота излиза нов епизод. Така, като има предвидимост, повече хора ще знаят кога можа да се слуша нещо ново. Но ми е ясно, че е повече от трудно да се организират гости, теми, всичко по команда, така че по-нататък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *